Ulus Maksimum Residences

Ulus Maksimum Residences is designed by Emre Arolat and the landscape architecture project is designed by DS. The project is completed in 2006.

Located in Ulus/Istanbul in Turkey, the project is a part of a residential complex.

Combining hard and soft landscape, the retaining walls are the focus point of the landscape design.

Forming land-art concept, these ‘walkable’ retaining walls are lighted at night.

photos by: Gürkan Akay

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s