T28AS-Layering of Time

Designed by D-R-A-F-T architects, reconstruction of the municipality square of Sežana has completed in 2013. Project covers a 3000m² area.

laud8_t28as1

laud8_t28as2

The idea is about overlapping, layering all the different space geometry belonging to three consecutive historical stages at the main historical cross, as well as preserving the presence and the importance of water in Sežana.

laud8_t28as3 laud8_t28as4 laud8_t28as5

Using terrain topography as the design parameter is the main issue: the stone wall following the inclined terrain level is the main approach of the design process.

laud8_t28as6 laud8_t28as7 laud8_t28as8 laud8_t28as9 laud8_t28as10

text&images: D-R-A-F-T architects

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s