Espace Bienvenüe

Designed by Pagade Architectes; this building, combined with landscaping, constitutes a major public space in the new town in an extension to the green belt of the university campus.laud8-espace1 laud8-espace2

The creation of an undulating landscape contrasts with the flatness of the site, resulting in the huge green expanse of serene parkland. The architecture is in osmosis with the surroundings, which spread out in a panoramic view from the “green” roof terrace. The design of the laboratories dedicated to environmental research and science is thus perfectly attuned to the work performed in them.laud8-espace3 laud8-espace4

source: imagestext

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s